Om Jörgen

Trevligt att du vill läsa lite om mej.

Jag är född 1965 och bott i Sjöbo sedan jag var femår så man får väll kalla sig för en äkta Sjöbobo. Jobbar på Nordvalls sen 1989 som maskinoperatör = tryckare. Jag har lite problem när det gäller det här med att stava så om du finner något som är tokigt skriv då till mig så jag kan fixa till felet.

Jag har alltid varit intresserad av att ta bilder men på senare tid har det blivit mer av en hobby och avkopling. Mina första kameror var mer fest kamror och den aldra första var en Kodak Disc 4000 från 1982 nästa kamera blev en Fujinon Zoom 35-70 mm. Min förtsta digitala kamera var en Hp Photosmart 435 där efter kom en Samsung S860, efter alla kompakta digital kameror köpte jag en Nikon system kamera D3000 men nu har jag en Nikon D7100.

Mina intressen är många så jag tar dom i ordning. Godmat o dryck, Foto, Veteranmopeder, SjöboMölla och fiske.

2011 gick jag med i fotoklubben i sjöbo för att lära mig lite mera om foto teknik mm och träffa likasinade personer. I klubben har vi månadstävling där vi bedömer fotton, fixar med utställningar och fotoutflykter mm. Får inte glömma att det fins fika! Alla är välkomna som har någon typ av kamera, vill du hänga med mig någon gång hör av dig för det är inte alla gångerna som jag kan deltaga.

Välkommen

im000454.jpg

Vill du få uppdateringsbrev va vänlig fyll i din e-postadress nedan.

 

Sidan uppdaterad:

2016-12-22 Kl.18.12

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)